Reconditionarea chiulaselor se efectueaza cu cea mai noua si complexa tehnologie din ziua de azi.

Cu ajutorul utilajelor de inalta precizie, efectuam reconditionarea completa a blocurilor motoare de orice tip, de la autoturisme pana la autoutilitare sau camioane in urmatoarele operatiuni:

Cu ajutorul utilajelor de inalta precizie efectuam rectificarea si reconditionarea a arborelor cotiti, indiferent de tipul sau marca acestuia, incepand de la autoturisme, pana la autoutilitare sau camioane.

Firma noastra, efectueaza remanierea completa a motoarelor cu ardere interna, indiferent de tipul acestora incepand de la autoturisme, utilaje, utililaje agricole, utilitare sau camioane.

Prin intermediul specialistilor si echipei profesionala Comautoprest, executam si alte operatiuni de prelucrare prin aschiere:

Executam metalizare cu tehnologia "Metallisation" la subansamblele motorului cu ardere interna si diferite piese industriale, chiar si protectie anticoroziva.

Prin atelierul service motoare asiguram constatarea defectiunilor motoarelor pe automobil, la banc si determinarea cauzelor care a provocat defectiunea.

Din punct de vedere al sudurii, profilul principal a firmei noastre este sudarea chiulaselor din aluminiu ca proces de reconditionare.

Identificarea pieselor de schimb, celei mai bune solutii in ceea ce priveste raportul calitate-pret este asigurata de catre colegii nostrii de la serviciul relatii clienti, care au o pregatire superioara si o vasta experienta in domeniu.